Slot Hotel Schagen

 

In het laatste deel van de vorige eeuw lag het kasteelterrein van Slot Schagen er maar troosteloos bij. Een burgerinitiatief, gesteund door het gemeentebestuur, leidde tot de oprichting van de Initiatiefgroep Slot Schagen. Zo’n tien jaar van vastberadenheid en doorzetten heeft uiteindelijk geresulteerd in een nieuw Slot Schagen: een moderne multifunctionele replica, die refereert aan het vroegere kasteel. Dus sinds een aantal jaar heeft het slot een hele andere functie gekregen, namelijk een hotel. Stijlvol overnachten op een unieke locatie midden in het centrum van Schagen? Dan ben je bij Slot Hotel Schagen aan het juiste adres. 

  

Eva Tielrooy - Overkapping


In Mei 2020, precies een jaar later, was ik weer bij Eva Tielrooy. Dit maal om haar prachtige overkapping te fotograferen voor een blog van Woon Online. Met de leuke accessoires van Woon Online en de mooie overkapping van Eva waren de foto's een groot succes, het geeft een heerlijk zomers gevoel.


Eva Tielrooy 

In mei 2019 werd ik door Eva Tielrooy uitgenodigt om haar prachtige vrijstaande nieuwbouwhuis in Alkmaar te komen fotograferen. Haar interieur is in samenwerking met Lifs interieuradvies & styling ontworpen. In Eva's inrichting vind je vooral de basiskleuren met daarin echte eyecatchers verwerkt, zoals de prachtige print aan de muur van het meisje met de parel. 


Pippers Studio

Vanaf begin 2020 ben ik de vaste fotograaf van Pippers Studio. Dit is het bedrijf van Daniëlle. Met Pippers Studio heeft ze een winkel, genaamd Pippers Shop. Daarnaast is ze interieuradviseur en styliste. In haar ontwerpen zie je veel vintage items terug! Zelf woont ze in Den Haag. Hier heeft ze een prachtig oud pand waar ze momenteel druk mee aan het verbouwen is. De komende maanden ben ik dus veel met Daniëlle op pad om al haar mooie projecten door het hele land vast te leggen. 

Pim Kobben


Aan de grachten van Amsterdam kun je dit prachtige pand vinden. Op de vierde en vijfde verdieping woont Pim. Hij heeft samen met een architect en een adviseur dit oude grachten pand van binnen omgetoverd tot een moderne loft. Zelf is hij vaak op reis voor werk, dan verhuurd hij zijn huis onder via airbnb. 

Lotte van Berkel - Lotsofstyle.nl 

Voor Lotte heb ik foto's van haar zelf en haar huisje gemaakt. Ze is heel er groot op instagram, waar ik haar ook heb leren kennen. Een aantal jaar geleden besloot zij het helemaal anders te gaan doen en heeft ze haar eigen bedrijf als interieuradviseur en styliste opgezet. De afgelopen jaren bouwde ze haar werk al HR af en nu is zij fulltime bezig met haar droombaan. Lotte kocht ook een oud huisje in Breda en heeft dit helemaal verbouwd en gerenoveerd tot een trendy woning. Woon Online Alkmaar

Sinds februari 2020 loop ik stage bij Woon Online in Alkmaar. Hier doe ik de fotografie voor de winkel, webshop en social media. Ook ben ik onderdeel van het marketing team. Woon Online is buiten hun producten verkoop ook bezig met het schrijven van blogs over interieur styling, zijn we bezig met het maken van een magazine en doen we projectinrichtingen waarvoor ik ook allemaal de fotografie doe. Sonny & Rachel 

Sonny en Rachel zijn mijn buren. Toen ik nog maar net met interieur fotografie was begonnen, mocht ik vaak bij hun oefenen veel beelden maken voor mijn portfolio en instagram. Mede door deze foto's ben ik op social media erg gaan goeien en heb ik veel opdrachten gekregen. Ook stond ik met een foto van hun huis in het magazine Werelds Wonen.                                                                                                                                                                                                                                                                                          


 
Simoonish.nl

Simone Paddet heeft haar webshop Simoonish opgezet. Hier verkoopt zij de leukste interieur accessoires. Voor har heb ik een aantal producten gefotografeerd en hebben wij samen een winactie opgezet via instagram. 


De Boer Transport

De Boer Transport is een Transport bedrijf in de Rijp. Mijn vriend werkt hier als logistiek planner. Voor het bedrijf hun website en social media hadden zij nieuwe foto's nodig van hun bedrijf en de mogelijkheden die zij als opslag en transportbedrijf bieden.