Welkom, super leuk dat je een kijkje neemt op mijn website! 

Mijn naam is Sara Wins en sinds maart 2019 ben ik interieurfotograaf. Ik ben 20 jaar en ik woon in Middenbeemster. 

In Juli 2020 ben ik afgestudeerd aan de Fotovakschool van Amsterdam, nu beter bekend als het NAVB. In mijn schooltijd heb ik stage gelopen bij Woononline in Alkmaar. Na mijn stage hebben ze mij een baan aangeboden en ik ben gebleven. Bij Woononline houd ik mij 3 dagen per week bezig met de fotografie van het bedrijf maar ook ben ik onderdeel van het marketingteam. Daarnaast heb ik mijn eigen bedrijf als fotograaf, genaamd Interior photography by Sara Wins. De rest van de week ben ik dus als zelfstandige fotograaf aan het werk en mag ik vele mooie en verschillende interieurs vastleggen. 

Je zou mij kunnen kennen via mijn instagram, hier ben ik actief bezig met mijn bedrijf en doe ik regelmatig leuke samenwerkingen met andere bedrijven of particulieren. Zou je willen samenwerken? Dan kun je met mij contact opnemen via onderstaand formulier. 

Sinds begin 2020 ben ik begonnen met het geven van workshops en cursussen over alles wat met fotografie en interieur te maken heeft. Mocht je interesse hebben, op dit moment staat er een workshop interieurstyling & fotografie op de planning en je kunt bij mij een online cursus beeldbewerking volgen. Voor meer informatie kan je naar het kopje workshops gaan. Wie weet zie ik je dan!

Hieronder staan mijn contactgegevens indien je meer informatie wil of een afspraak wil maken. 

Hopelijk tot snel!


Phone: 31+ 630112072

Email: info@bysarawins.nl

Instagram: @bysarawins


Contact Instagram: @bysarawins